Faciliteiten

Onze camping heeft 25 kampeerplaatsen,  camperplekken met verharde ondergrond, en een trekkersveldje voor wandelaars of fietsers om hun tent op te zetten.

De kampeerplaatsen zijn verdeelt over verschillende veldjes met stroompunten op elke plek (10 Amp.). Wij hebben verschillende soorten kampeerplaatsen, nl. : Basisplaatsen (deze zijn minimaal 120 m²) en Comfortplaatsen (deze plaatsen zijn ook minimaal 120 m², hebben stromend water en een afvoerpunt op de plek).

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in het centraal gelegen verwarmd toiletgebouw. Er is een Heren en een Dames ruimte met daartussen de was- en afwasruimte. Tegen betaling kunt u ook gebruikmaken van de wasmachine en de droogtrommel. De centrifuge kunt u gratis gebruiken. Een aparte stortplaats voor het chemisch toilet vindt u bij de milieustraat. Voor de campers is een camperserviceplaats waar vers water ingenomen en vuil water geloosd kan worden.

Bij de receptie is een gezellige ruimte waar u onder het genot van een kopje koffie/thee een boek kunt lezen of lenen. Buiten is er een Jeu de boules baan en een overdekte fietsenstalling.

Op de hele camping hebben wij gratis wifi.

Honden zijn in overleg toegestaan mits aangelijnd. Ook hebben wij een honden uitlaatveldje waar ze los kunnen lopen. Wel zelf de behoefte van uw hond opruimen, maar dat bent u wel gewend. Op deze manier zijn ze niemand tot last.

LET OP! Bereikbaarheid

Wegens sluiting van de weg smalbroek. Zijn wij alleen te bereiken via Dwingeloo.
Neem de afslag Dwingeloo, richting Spier/Wijster. Sla af richting Spier, neem daarna de eerste rechts. Neem de afslag links vlak voor het spoor. Rijd langs het spoor, tot de kruising en houd hier links aan. Daarna vind u ons aan de rechterkant!