Minicamping Terhorst winnaar gouden Zoover Award!

Wij zijn zeer trots dat we een gouden Zoover Award hebben ontvangen. Dit betekend dat wij tot de beste accommodatie van het land behoren! Gedurende het hele jaar 2019 zijn er 28 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9 voor Mini-camping Terhorst

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument
beoordeelde ons met een waarderingscijfer 9. “We zijn ontzettend blij met die hoge cijfer die onze gasten ons hebben gegeven. Elke dag werken we hard om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze bezoeker. Het is heel fijn dat dit gewaardeerd wordt, aldus Gea Feuerstein”

Over Mini-camping Terhorst

Mini-camping Terhorst is een kleinschalige camping, aangesloten bij SVR, ACSI en NKC. Naast campingplaatsen kunt u bij ons ook een trekkershut, safaritent of toercaravan huren. “Vooral de toercaravan is leuk voor de beginnende kampeerder, zegt Gea. Je kunt zonder hoge aanschafkosten toch een keer kamperen in een caravan en kijken of dit je bevalt.” 

Naast de gezellige kleinschalige camping met alle voorzieningen is natuurlijk de mooie natuur van Drenthe ook zeker het bezoeken waard. Je zit hier vlak bij Terhorsterzand en ook het Dwingelerveld zit hier om de hoek. De mooie dorpjes in de omgeving bieden in de zomermaanden vele leuke activiteiten.

Kom snel eens langs bij Mini-camping Terhorst!

Tot en met de maand augustus

20% korting