ONLY ADULT CAMPING, voor mensen die willen kamperen zonder kinderen

In 2022 bestaan wij 5 jaar. Dit is ook een moment om na te denken over hoe we verder gaan. In deze 5 jaar hebben wij veel plezier beleefd aan de verhuur accommodaties en onze kampeergasten. De jaren zij voorbij gevlogen. Op onze camping is weinig voor kinderen te beleven, daarom kwamen er ook niet veel gezinnen met kinderen kamperen bij ons. Kinderen willen een zwembad en speeltoestellen, en dat kunnen wij hen niet bieden. Daarom hebben wij besloten om een Only Adult camping te worden.

Only Adult campings zijn gespecialiseerd in vakanties voor volwassenen. Ze zijn zo ingericht om u een fijne vakantie te bezorgen. Het gaat daarbij om gastvrijheid en service, zodat u als gast optimaal kunt genieten van een fijne vakantie.

Vaak wordt gezegd dat dit wel 55 plus campings zullen zijn, of seniorencampings. Dit willen wij stellig ontkennen. Er zijn in toenemende mate ‘stellen’ die er al of niet bewust voor kiezen om geen kinderen te hebben. Of ze leiden een druk en hectisch leven, een drukke baan, oppassen op de (klein)kinderen, een sociaal leven, wat is er dan lekkerder om in de vakantie even alleen maar tijd aan uzelf en uw partner te mogen besteden? Een vakantie waarbij u kunt doen en laten wat u wilt en waar alle mogelijkheden zijn om u een fijne tijd te bezorgen. Dat kan bij de only adult campings.

Het beeld van een camping met alleen maar 55 plussers is dan ook onterecht, want ook steeds meer docenten, oppasmoeders en drukbezette dertigers weten ons concept erg te waarderen. Ervaar het zelf!

LET OP! Bereikbaarheid

Wegens sluiting van de weg smalbroek. Zijn wij alleen te bereiken via Dwingeloo.
Neem de afslag Dwingeloo, richting Spier/Wijster. Sla af richting Spier, neem daarna de eerste rechts. Neem de afslag links vlak voor het spoor. Rijd langs het spoor, tot de kruising en houd hier links aan. Daarna vind u ons aan de rechterkant!