Maatregelen i.v.m. corona

Afgelopen seizoen mochten de campings open blijven. Hoe het in het nieuwe seizoen zal gaan, kunnen wij niet voorspellen. Mocht de overheid beslissen dat de campings dicht moeten, dan zullen wij samen met de gast op zoek gaan naar een ander moment om de vakantie te laten plaatsvinden. Mocht dit niet lukken, dan krijgt de gast het aanbetaalde bedrag retour. Mocht je hebben gereserveerd en zelf willen annuleren dan raden wij aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Voor nu zijn alle coronaregels zoals in Nederland ook op de camping van toepassing. Ondanks dat hopen wij dat u toch met veel plezier bij ons komt kamperen.

De huidige corona maatregelen nog even op een rij:

  • Een kampeermiddel mag alleen gebruikt worden door een gezin/ huishouden woonachtig op hetzelfde adres, plus 1 persoon van een ander woonadres. Gelijktijdig gebruikmaken van uw kampeermiddel met meer dan 1 persoon van een ander woonadres is op dit moment nog niet toegestaan.
  • De receptie is dagelijks geopend, een mondkapje is verplicht en er mogen maximaal twee personen tegelijk binnen zijn.
  • In de toiletgebouwen is een mondkapje verplicht, houd rekening met anderen (1.5 meter afstand).
  • Iedereen die van het toiletgebouw gebruikmaakt, wordt verzocht voor binnenkomst van het gebouw zijn handen te desinfecteren. U vindt desinfectie aan de buitenkant van het toiletgebouw.
  • Kleine kinderen dienen altijd onder begeleiding van één volwassene gebruik te maken van de toiletgebouwen.
  • Visite is toegestaan maar let op, ook hier 1 persoon per dag (kinderen onder de dertien uitgezonderd). Uw visite is verplicht zich te melden en in te schrijven bij de receptie.
  • Afstand houden (1.5 meter) is ook van toepassing buiten op uw eigen plek wanneer u met andere campinggasten een kopje koffie drinkt, of draag anders een mondkapje.
  • Ook op de rest van het kampeerterrein kunt u niet met meerdere gezinnen bij elkaar gaan zitten (groepsvorming). Op dit moment is twee personen uit verschillende huishoudens met een onderlinge afstand van 1.5 meter echt de max. Zowel wij als de gemeente zullen hierop moeten handhaven.

Uw eigen verantwoordelijkheid speelt in deze een grote rol om te voorkomen elkaar te besmetten.

Wij doen ons uiterste best om u van de juiste informatie te voorzien, helaas zijn ook wij afhankelijk van de persconferenties met betrekking tot versoepelingen en aanpassingen binnen de maatregelen. Zoals u zult begrijpen zijn de maatregelen opgelegd vanuit de overheid, zodra hier veranderingen in plaats vinden zullen wij deze uiteraard ook doorvoeren.

Met vriendelijke groet,

Gea en Kees Feuerstein

Huisarts

De huisartspraktijken in Beilen zijn:

Huisartsenpraktijk Beilen-Centrum, Dingspelstraat 14a, 0593 – 522 333

Huisartsenpraktijk De Rode Hoed, Dingspelstraat 16, 0593 – 525 666

Huisartsenpraktijk Medisch centrum, Molenstraat 44, 0593 – 522 666

Aangepast 27-12-2021

LET OP! Bereikbaarheid

Wegens sluiting van de weg smalbroek. Zijn wij alleen te bereiken via Dwingeloo.
Neem de afslag Dwingeloo, richting Spier/Wijster. Sla af richting Spier, neem daarna de eerste rechts. Neem de afslag links vlak voor het spoor. Rijd langs het spoor, tot de kruising en houd hier links aan. Daarna vind u ons aan de rechterkant!